Právě vychází MUSCLE&FITNESS 7/2016 Muscle&Fitness, fitness,wellness | Constructors F1

etina English Rusky

Právě vychází MUSCLE&FITNESS 7/2016 Muscle&Fitness, fitness,wellness | Constructors F1 Constructors F1

Právě vychází MUSCLE&FITNESS 7/2016

MUSCLE&FITNESS/Erik Rédli | 20.6.16 | MUSCLE&FITNESS časopis

MUSCLE&FITNESS 7/2016

* Hvězda nejnovější bondiády Spectre (2015) Dave Bautista zažil vítězství ve wrestlingu i v bojových uměních. Jak se mu povedlo přetransformovat někdejších bezmála 160 kg (při výšce 193 cm), jimiž se onehdy holedbal jako vyhazovač a později bijec v zápasnickém ringu, do atletických 120 kg, se kterými nyní slaví úspěch na stříbrném plátně?

 

* Impozantní Dave Bautista se nachází také na trhacím posteru uvnitř čísla. Z jeho druhé strany figuruje známá fitness modelka Timea Majorová, jež – společně s Rado Pagáčem – vévodí také titulní stránce červencového vydání M&F.

 

* Nejsvalnatější a nejdrsnější! Kdo ze známých tváři (a těl) filmového světa se dostal do konečné desítky M&F těch nejvíce muskulárních antihrdinů světa filmu?

 

* Jak kombinací silového tréninku a crossfitu během pouhých čtyř týdnů zredukovat tukovou vrstvu a náležitě se tak připravit na plážovou sezonu?

 

* Jak procvičuje deltové svaly a stehna nová královna profesionálního bodyfitness, šampionka Figure Olympia 2015 Latorya Watts?

 

* Český kulturista Lukáš Osladil (36) bude letos v září startovat na Mr. Olympia 2016 v Las Vegas. Čím si na své pouti za nejprestižnější kulturistickou soutěží planety prošel? Kompletní retrospektiva jeho dosavadní soutěžní kariéry!

 

* Jak během 30 dnů odkrýt šest políček na břiše? Trénink je určen do pozornosti zejména ženám.

 

* Jak se zlepšit v shybech na hrazdě?

 

* Jak ve svých trénincích využívají metodiku HIIT ke spalování tuku americké fitnesky Sue Lin Yip, Julia Avery a Marissa Rivero-McGrath?

 

* Jak správně provádět veslování se spodní kladkou a téměř zapomenutou akvizici z raného období siláctví – Jeffersonův zdvih? Proč se v druhém případě jedná o skvělý cvik k rozvoji síly celé dolní poloviny těla?

 

* Jak malou obměnou techniky výponů ve stoji zatížit nejen dvojhlavý sval lýtkový, ale také šikmý sval lýtka, na nějž se jinak obvykle cílí cvičením vsedě?

 

* Jak přidáním pohybu ve vertikální rovině k tradičnímu planku (neboli prknu) ještě více zatížit nejen střed těla, ale i tricepsy a deltové svaly?

 

* Co obnáší crossfitová cvičební sestava WOD Elisabeth?

 

* Jaké jsou zásady, uplatňované pro posilování dětí?

 

* Nikdy se nevzdávej! Skutečný příběh bývalého vojáka americké armády Travise Millse, jenž i po čtyřech amputacích nadále vede normální život otce rodiny a věnuje se svému oblíbenému crossfitu.

1 

* Jezte čistě! Pět nápaditých receptů, plných bílkovin.

 

* Které potraviny se skvěle hodí k rychlému doplnění energie bezprostředně před tréninkem?

 

* Proč mohou být pistácie vítanou položkou na jídelním lístku sportovce?

 

* Jaká pravidla platí pro hydrataci organizmu?

2 

* Jak probíhala zápolení strongmanů na slovenském národním šampionátu v Púchově?

 

* V jaké fazoně se představili všichni čeští a slovenští medailisté evropského šampionátu 2015 IFBB v španělské Santa Susanně?

 

* Jak vypadali všichni finalisté letošních mistrovských soutěží SKFČR a SAKFST – šampionátu ČR mužů, žen a párů, nejvyšší slovenské soutěže žen a M-ČR ve fitness?

 

* Jakými módními tetováními se honosí některé známé osobnosti světa showbyznysu?

 

Odpovědi na všechny tyto otázky (a ještě mnoho dalších) najdete v magazínu MUSCLE&FITNESS číslo 7/2016!

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com