Představení MX 5 a párty, která byla nejdřív spíše o jídle než o autě! Mazda, MX5, Jeremiášova, auto | Constructors F1

etina English Rusky

Představení MX 5 a párty, která byla nejdřív spíše o jídle než o autě! Mazda, MX5, Jeremiášova, auto | Constructors F1 Constructors F1

Představení MX 5 a párty, která byla nejdřív spíše o jídle než o autě!

Miroslav Sanytrák | 29.6.16 | Zajímavé vozy

MX 5 2016

Vracím se ještě k představení Mazdy MX 5 dne 20.května 2016.Event organizoval autosalon  MAZDY  v AUTO JEREMIÁŠOVA s.r.o , Praha.

3

U vstupu se usmívaly dvě asistentky.

Asistentka-sekretářka. 

Celé show profesionálně moderoval pan Vlastimil Korec , který se svoji práci dovedl na výbornou, vše mělo spád a šťávu!  Moc mu chci touto cestou poděkovat!!! 

V.Korec

 

1) Nejdřív bylo něco málo řečeno o MAZDĚ  MX 5, probíhalo hlasovaní soutěže  po celé ČR, kde ten den byla MAZDA MX 5 představena, což bylo zajímavé. 

2) Lidé si již od počátku brali nápoje  a raut byl otevřen, spíše vše bylo o jídle nesmírně dobře připraveném v japonském stylu sushi, než o autě!

1

3) V autě se mohli lidé fotografovat a FOTOLAB zajišťoval okamžité fotografie a rozdával je zdarma, super akce .

FOTO

4) Auto samotné bylo pouze otevřené střechou, dvěře a to bylo vše. Nic jiného k předvádění.

MAZDA
 
5) Na TV probíhaly spoty o MAZDĚ MX 5 , její historii a venku stálo několik předcházejících verzí.
6) Program probíhal i předvedením japonského bojového umění. 
boj1

 

My  fandové aut jsme od celého představení očekávali více. Venku stály další vozy prodejce uzamčené a bez možnosti prohlídky, nikdo neměl zájem cokoliv prodat a to by mělo být součástí každého představení vozu v autosalonu, nebylo! Asi se jim dost daří, o čemž pochybuji, prodej aut v ČR není zas až taková hitparáda jako u ŠKODA AUTO,a.s. a korejských vozech.

 

Takže jsem se rozhodl, že oslovím manažera autosalonu, který na moji prosbu, otevřete kapotu odpověděl, že tam nic není, a věnoval se sličné prsaté a dlouhonohé slečně ( mimochodem byla představena jako jedna z manažerek a protahovala ksicht, co že jsem si to dovolil je vyrušit). Takový přístup od top manažera bych si nepředstavoval a zjevně bylo vidět, že to není člověk na svém místě, aby se snažil prodat, spíše koukal po vlivných částech těla slečny než po autě MAZDA MX 5. (Asi jej málo platí!) 

 

No, řekl jsem si, že tudy cesta nepovede, rozhodl jsem se oslovit moderátora , který byl mým nápadem nadšen, řka, že to ale není ve scénáři, já na to, že je to potom blbý scénář. On reagoval profesionálně, že prý to zkusí a šel za tím samým manažerem (což byla velká odvaha) jako jsem byl já předtím a podívejme po krátkém rozhovoru uspěl . Konečně to bylo přesné představení MAZDY MX 5. Zabývám se řečí těla a zjevně po oslovení moderátorem nebyl manažer moc nadšen, ale co mohl dělat, že jo?!!!!Slečně se tu dobu věnoval někdo jiný........To tak prostě je!!!! 
manažer

 

Nastalo přesně to, co mělo nastat na začátku a pak by manažer na slečnu měl více času! 

Ukázali nám motor, Vlastimil Korec přikládal mikrofon, aby všichni slyšeli jak motor přede, manažer totiž neměl asi sílu v noze tomu šlápnout na krk, proto ten mikrofon, no k popukání, že jo. Ale zaplať Bůh! 

Motor

 

Ukázali nám i kufr a na tak malé auto ten kufr stojí za to.

Kufr

 

Díky "otravování moderátora manažera jsme se něco dozvěděli. Řeč těla manažera byla však  říkám tomu " na pár facek" . To ale pozná z fotografie každý, žádný úsměv, žádné ukazování rukama....jo, jo, tak to je. 

Asi už mne nikam nepozvou, ale měli by se chytit za nos, agentura dostala scénář z autosalonu a jela podle toho, ozvučení celé akce bylo super! 

Zvuk

 

Prima letní dny s MAZDOU MX 5 z Autosalonu Jeremiašova s.r.o. 

Vše k Mazdě MX 5 potom njdete zde: http://www.autojeremiasova.cz/nova--mazda-mx-5-3-25-1-nove.html

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com