Prestižní Středoevropská rally 2024 odstartuje na Nova Action Centra European Rally , F1, Formule 1 | Constructors F1

etina English Rusky

Prestižní Středoevropská rally 2024 odstartuje na Nova Action Centra European Rally , F1, Formule 1 | Constructors F1 Constructors F1

Prestižní Středoevropská rally 2024 odstartuje na Nova Action

Tibor Alföldi Head of communications WRC CZE | 15.10.24 | Aktuálně

Druhý ročník unikátního závodu Central European Rally je za dveřmi. Slavnostní zahájení na Pražském hradě a diváckou rychlostní zkoušku ve Velké Chuchli odvysílá ve čtvrtek 17. října živě stanice Nova Action. Fanoušci se mohou těšit na živé vstupy reportérů i studio s atraktivními hosty.

1

Přímý přenos na Nova Action startuje ve čtvrtek ve 13:15. Ve speciálním studiu se s moderátorem Radkem Mazalem a expertem Zdeňkem Míkou představí i výjimeční hosté. Mnohonásobné mistry ČR v rally Jana Kopeckého a Václava Pecha doplní legendární navigátor Michal Ernst.
Slavnostní zahájení závodu za účasti prezidenta České republiky, Petra Pavla, je na programu od 14:00. Následovat bude úvodní rychlostní zkouška z pražské Chuchle. 

Závod mistrovství světa v rally (WRC) zavítá do Česka teprve podruhé v historii. Premiérou byl loňský úspěšný první ročník Středoevropské rally, který k tratím přilákal přes 120 tisíc fanoušků, podobný zájem se očekává i letos. Po dvou závodních dnech v Česku bude akce o víkendu pokračovat rychlostními zkouškami v Rakousku a Německu. 

Mezi největšími hvězdami, které se na závodech představí, budou Francouz Sebastian Ogier, Ott Tänak z Estonska nebo Belgičan Thierry Neuville. Právě Neuville, vítěz loňského ročníku, má šanci rozhodnout o titulu mistra světa, v seriálu má nyní náskok 19 bodů. Představí se také pět českých závodníků včetně Filipa Mareše, české naděje v kategorii WRC2.

Vysílání doplní svými postřehy i aktuálními informacemi zkušení reportéři Nikola Červinková, Richard Tesař a Aleš Skok. Diváci se mohou těšit na jejich živé vstupy z Pražského hradu, Chuchle i Šumavy.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com