Prezident České republiky Petr Pavel navštívil MXGP v Lokti MXGP. Loket, prezident, Pavel | Constructors F1

etina English Rusky

Prezident České republiky Petr Pavel navštívil MXGP v Lokti MXGP. Loket, prezident, Pavel | Constructors F1 Constructors F1

Prezident České republiky Petr Pavel navštívil MXGP v Lokti

Bohumil Pácl/AČR | 17.7.23 | Aktuálně

MX GP Loket 2023

Jeden z největších svátků českého motoristického sportu – mistrovství světa v motokrosu – poctil svou soukromou návštěvou prezident republiky Petr Pavel. Do Lokte přijel na motocyklu, po závodišti se pak pohyboval na čtyřkolce. V přátelské atmosféře se setkal s prezidentem Autoklubu ČR Janem Šťovíčkem, českými jezdci, organizátory závodů a zástupci Mezinárodní motocyklové federace FIM. Prezidenta Petra Pavla přivítaly desetitisíce fanoušků.

1

Po příjezdu se prezident Petr Pavel setkal s generálním ředitelem Infront Moto Racing Davidem Luongem a organizátory Grand Prix. David Luongo daroval panu Pavlovi závodní dresy současných lídrů šampionátu, českého prezidenta pozdravil ředitel Komise motokrosu FIM Antonio Alia Portela a další činovníci Mezinárodní motocyklové federace.

V doprovodu českých jezdců hlavu státu přivítal prezident Autoklubu České republiky Jan Šťovíček. Petr Pavel dostal jedinečný motokrosový dres se svým jménem, který podepsali čeští jezdci, kteří v Lokti o víkendu startovali. Český reprezentant v mistrovství světa silničních motocyklů Filip Salač v rámci návštěvy Lokte daroval prezidentovi Petru Pavlovi svoji závodní hemu s českým znakem.

2

4

Prezident Petr Pavel si udělal čas také na nejmenší jezdce v Akademii MXGP. Pro naše malé motokrosaře to byla neuvěřitelná pocta a jedinečné setkání. Stihl se pozdravit i s několikanásobnými motokrosovými mistry světa Harrym a Stefanem Evertsovými.

3

Prezidentská návštěva vyjadřuje podporu nejvyššího vedení České republiky této výjimečné události motoristického sportu a podtrhuje skvělou spolupráci mezi Infront Moto Racing, místními organizátory, Autoklubem ČR a státními orgány.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com