Probereme si tajnou řeč těla Charlese Leclerca. Ch.Leclerc, grand prix Francie, pilot, Ferrari | Constructors F1

etina English Rusky

Probereme si tajnou řeč těla Charlese Leclerca. Ch.Leclerc, grand prix Francie, pilot, Ferrari | Constructors F1 Constructors F1

Probereme si tajnou řeč těla Charlese Leclerca.

Miroslav Sanytrák, foto: www.activepictures.cz | 26.7.22 | Tajná řeč těla pilotů F1 a dalších osob

Tajná řeč těla pilotů formule 1 - grand prix Francie.

Poznalo by to možná i malé dítě, na některých fotografiích Jiřího Křenka určitě. My si však probereme skutečně to "nejlepší".

Hlavní fotografie - emoce se projevují ihned a nejvíce až později, což uvidíme na dalších fotografiích.

1

Tady nic moc nevidíme, uklidnění a komunikace se záchranáři - asi jsem ok.....ruce jsou sepjaté a položené na nohách, to značí prvotní obranu - nic mi není!

CH1

Zde vidíte vydýchání a položenou helmu na silnici, ruce na kolenou a předklon, obrovské vypětí z nezdaru se projevuje někdy i bolestí břicha. Charles Leclerc patří mezi velmi obdpovědné lidi a toho by si vedení Scuderia Ferrari mělo považovat. 

CH2

Zde zachranář se určitě ptá, co hlava, co bolesti, ale o tom to nyní není, Charles doslova "zpytuje svědomí", naznačuje to i posazení prstů pravé ruky, jakési vyměřovaní pozice a vlastní posouzení chyby vedoucí k nehodě. To tak prostě je! 

CH3

Otřesený Chales Leclerc, spíše zadumaný a hledající v sobě chybu, co se stalo, záchranáře v tuhle chvíli moc nevníma, je duchem na trati a v monopostu. 

Charles

Charles Leclerc odchází a stále přemýšlí, to naznačují i přivřené oči, nevnímá svět kolem sebe, jde jako robot pryč a stále je myšlenkami někde uvnitř sebe. Všimněte si opět pravé ruky a rozpoložení jejich prstů. Sevření palce vyjadřuje i určitý strach z nezdaru a ztráty prvního místa. Tahle poloha je skutečně předinfarktová, tady se ukazuje síla závodníka, síla osobnosti velké a budoucího mistra světa. Po dojítí do boxů by potřeboval kouče/mentora a doufám, že tomu tak bylo. Napětí svalů celého těla je zde vidět, ač běžný pozortovatel si TOHO nevšimne. Druhý ruka - levá svírá kuklu jako by tam chtěl přenést celou energii své chyby. Brada je níže, hlava "pokrčená" opět znak zamyšlení a vnímání pouze sebe sama.  

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com