První ohlédnutí za bezpečností silničního provozu , tady jde o životy lidí. Unhošť, nám.T.G.Masaryka, bezpečnost, silniční provoz | Constructors F1

etina English Rusky

První ohlédnutí za bezpečností silničního provozu , tady jde o životy lidí. Unhošť, nám.T.G.Masaryka, bezpečnost, silniční provoz | Constructors F1 Constructors F1

První ohlédnutí za bezpečností silničního provozu , tady jde o životy lidí.

Miroslav Sanytrák/ kronikář města Unhoště | 7.6.23 | Aktuality

Bezpečnost silničního provozu a když jde o životy lidí, je to na pováženou, je třeba jednat!

Bezpečnost především - v Unhošti je několik míst , kde mluvit o bezpečnosti by bylo velkým nesmyslem – náměstí T.G. Masaryka I.

Od občanů města jsem se dozvěděl, že od havárie v prostoru náměstí  každé ráno stojí příslušníci městské policie. To je dobrá zpráva a dovolím si poděkovat radním. Každopádně je třeba něco udělat, vymyslet, opatřit 30km/hodinu pro celé náměstí-sám budu oponentem, více smogu a můžeme čekat kolony aut.

Spící policajt tedy retardéry z obou stran, automobily by určitě zbrzdily, opět více smogu , možná opět kolony aut přes město. Soubor několika bílých čar jako to je v nově opravené Hájecké ulici?

Nakreslit zpomalující čáry na silnici bílé či černo-žluté, prostě nějaké upozornění pro řidiče, nakreslit značku na silnici , dát upozornění na místo častých nehod. Na všechno jsou odborníci a je třeba jednat rychle. Krátká starost městské policie na krátkou dobu prostě nestačí! Především nehledat výmluvy, hledat opatření a to rychle realizovat .

Od pekárny tu běžně v plném provozu přecházejí i maminky s kočárky, lidé si neuvědomuji nebezpečí a dojít na přechod k poště-na to nemají čas. To tak je!

Jakékoliv možné opatření je nutné udělat co nejdříve. Dokud TO NĚCO neuděláte, nevíte jak TO NĚCO dopadne, všechny řeči kolem jsou pouze spekulace a výmluvy.

Neberu odpovědi , jako že se tady plánuje revitalizace celého náměstí T.G. Masaryka, to je dost hloupá výmluva, je třeba jednat rychle.

Náměstí pojmenované po prvním prezidentovi, T.G. Masarykovi, tomu jménu dělá ostudu.

Video najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=RsF0m2lYhhk

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com