PŘEDSTAVENÍ NOVÉHO PARTNERA TÝMU JANÍK MOTORSPORT Janík ,Motorsport, Českomoravská Bezpečnostní Agentura (ČMBA), | Constructors F1

etina English Rusky

PŘEDSTAVENÍ NOVÉHO PARTNERA TÝMU JANÍK MOTORSPORT Janík ,Motorsport, Českomoravská Bezpečnostní Agentura (ČMBA), | Constructors F1 Constructors F1

PŘEDSTAVENÍ NOVÉHO PARTNERA TÝMU JANÍK MOTORSPORT

Kateřina Ťuková, Janík Motorsport | 31.5.23 | Aktuality

Českomoravská Bezpečnostní Agentura (ČMBA)

Náš tým se v tomto roce spojil se dvěma prestižními partnery – Českomoravská Bezpečnostní Agentura spol. s r.o. a její samostatná divize – Centrální ochrana.

1

Českomoravská Bezpečnostní Agentura (ČMBA) a Centrální ochrana jsou uznávanými bezpečnostními společnostmi s působností po celé České republice. Jejich hlavním posláním je poskytovat bezpečnostní služby v nadstandardní kvalitě, za dostupné ceny.ČMBA se specializuje na zajištění ostrahy, technické zabezpečení, vyhodnocení rizik a provádění bezpečnostních auditů. Tuto činnost doplňují také úklidové služby, údržba zeleně, zavádění technologií a další doplňkové služby, které zajistí celkovou bezpečnost a pohodlí pro každého klienta.Centrální ochrana dodává řešení pro firmy, instituce i soukromé osoby v oblasti ochrany majetku, zajišťuje výjezdové zásahy z vlastního pultu centrální ochrany s celostátním dosahem, provádí instalace bezpečnostních prvků a střeží vaše nemovitosti.

2

To, co ČMBA a Centrální ochranu na trhu odlišuje, je jejich důraz na vysokou kvalitu poskytovaných služeb a profesionální přístup ke svým partnerům i zaměstnancům. Veškerou činnost neustále modernizuje.

Na trhu existuje mnoho bezpečnostních agentur, ale spousta z nich se od devadesátých let svým přístupem, ani technologiemi, příliš nerozvíjely. ČMBA a Centrální ochrana jsou si vědomi této situace a staví své společnosti tak, aby obstály i v 21. století. Klíčovým prvkem jejich služeb je přístup a inovativní technologie, které si často sami vyvíjejí.

Jedním z pilířů je například detailní online přehled nad vašimi areály nebo automatizace procesů pro vaše zaměstnance. Díky in-time informacím pro jednotlivá oddělení vaší společnosti, která se sbírají již při vstupu do areálu, dokáže ČMBA ušetřit nemalé finanční prostředky. Umíte si představit, že logistika má dodací listy už při průjezdu vozidla bránou, nebo že snadno dohledáte fotografii úložného prostoru vozidla, či máte naprostý přehled o podepsaných dokumentech BOZP? Pro ČMBA je to teprve základ kvalitní spolupráce.

3

ČMBA a Centrální ochrana vnímají důležitost spolupráce se silnými partnery, jakým je i tým Janík Motorsport. Tato spolupráce umožňuje propojit schopnosti, zkušenosti a poskytnout nejvyšší úroveň služeb i v méně tradičním prostředí. Spolupráce s Janík Motorsport je skvělým příkladem toho, jak ČMBA flexibilně reaguje na potřeby klientů a přizpůsobuje své služby konkrétním podmínkám.

4

Jak říká motto: Servis je pro nás pojem!

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com