Restaurace v areálu autodromu v nové sezoně návštěvníky překvapí Autodrom Most, okruhy , závody ,restaurace, jídla, 2019, sezona | Constructors F1

etina English Rusky

Restaurace v areálu autodromu v nové sezoně návštěvníky překvapí Autodrom Most, okruhy , závody ,restaurace, jídla, 2019, sezona | Constructors F1 Constructors F1

Restaurace v areálu autodromu v nové sezoně návštěvníky překvapí

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 25.2.19 | Aktuality

Autodrom Most 2019

Návštěvníci závodních víkendů a dalších akcí v areálu mosteckého autodromu se v nové sezoně mohou těšit na rozšířenou a výrazně pestřejší nabídku teplých a studených jídel a nápojů v místní restauraci v paddocku u velkého závodního okruhu.

1

Pochlubí se i zajímavým designem exteriéru a stylovým vybavením interiéru. „Změny souvisejí s ukončením pronájmu, cateringové služby budeme nadále provozovat ve vlastní režii,“ vysvětlil ředitel cateringu společnosti AUTODROM MOST Petr Pospíšil.

Pro veřejnost se restaurace otevře už příští měsíc. „Provoz bude sezonní, tedy vždy od března do konce října. Otevřeno budeme mít každý den od 08:00 do 21:00 hodin. Zákazníci mohou vybírat z nabídky snídaní, hotových jídel, minutek, specialit na grilu, sendvičů, baget, zeleninových salátů, dezertů a doplňkového sortimentu. Pestrá bude i nabídka teplých či studených alkoholických a nealkoholických nápojů včetně piva Prazdroj či nealkoholického piva Birell,“ vyjmenoval Pospíšil.

2

Zákazníci a závodní týmy si po dohodě mohou objednat jakýkoli pokrm na přesně stanovený termín a hodinu. V případě zájmu a předchozí dohody personál restaurace připraví menu dle přání a představ, například catering v boxech, VIP TOP catering, live cooking show a další, a to včetně cenové nabídky. Areál s restauračním zázemím je vhodný i pro uspořádání narozeninových oslav, rozluček se svobodou a podobně.

Cateringové služby autodrom nabízí také v lokalitě dle přání zákazníka. „Disponujeme Bistrobusem, autobusem s plně vybaveným barem s kvalifikovaným personálem. Autopark zahrnuje i food truck, kamion pro komplexní přípravu jídel kdekoli v Evropě. Po dohodě zapůjčíme party stany s veškerým potřebným zázemím,“ doplnil Petr Pospíšil.

3

Připravenost jeho týmu prověřil minulý týden galavečer s vyhlášením výsledků ankety Zlatý volant o nejlepší závodní jezdce uplynulé sezony, který se uskutečnil v kongresové hale Pragovka Art District v pražských Vysočanech. „Měli jsme na starosti cateringové služby pro všechny návštěvníky včetně VIP hostů, tedy zhruba 350 lidí. Podle ohlasů na naši nabídku teplých, studených pokrmů i nápojů jsme obstáli se ctí. Jsem tomu samozřejmě moc rád, byla to premiéra našeho nového týmu, navíc hned při tak prestižní a sledované akci,“ doplnil ředitel.

Jako motivaci k návštěvě restaurace autodrom vypsal soutěž o atraktivní ceny. „Každého, kdo využije naše restaurační služby a zakoupí si od března do konce října letošního roku alespoň pětkrát snídani, hotové jídlo či minutku, zařadíme do slosování o VIP vstupenku na jeden z hlavních závodů autodromu sezony 2020,“ upřesnil Petr Pospíšil.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com