Snow driving s Václavem Janíkem Snow, driving, Janík, Motorsport, 2020 | Constructors F1

etina English Rusky

Snow driving s Václavem Janíkem Snow, driving, Janík, Motorsport, 2020 | Constructors F1 Constructors F1

Snow driving s Václavem Janíkem

Janík Motorsport | 25.2.20 | Aktuality

Janík Motorsport 2020

Stejně jako uplynulé tři sezóny, tak i letos, uspořádal tým Janík Motorsport velmi oblíbenou zimní akci na sněhu, známou pod názvem -  Snow driving s Václavem Janíkem. 

1

Spojit příjemně strávené dva dny v krásném prostředí rakouských Alp s užitečným motoristickym zážitkem, využít couchingu od zkušených trenérů a naučit se tak správný styl jízdy po zasněžených či zmrzlých tratích byl lákavou nabídkou.

2 

Bohužel počasí nám nepřálo a oblast Lungau, tedy místa letošní akce, postihla sněhová obleva. Tým stál před důležitým rozhodnutím, a to zda očekávanou akci s omluvou zrušit, či najít jiné, alternativní řešení. Tým tak zorganizoval adrenalinový motokárový závod. 

3 

Všichni zúčastnění tedy vyrazili do malebného městečka Millstatt, do hotelu ležícího přímo na břehu rozlehlého Millstattsee, kde na ně čekala azurová obloha. Po příjezdu, ubytování a večeři proběhl seznamovací briefing.

 

Druhý den po snídani se vyrazilo vstříc městečku Rosental, kde se konal připravený motokárový závod. Účastnily se 4 týmy a boje o vítězné pozice byly opravdu napínavé. Samotný závod zpestřil také boj o dámský pohár a po skončení motokárových závodů a přesunu na hotel, proběhlo slavnostní vyhlášení vítězů.

 

Poslední den již byl ve znamení odpočinku a relaxu v hotelovém wellnes. Čtvrtý ročník ve znamení pohody, odpočinku a  adrenalinu byl úspěšně ukončen a celý tým se již těší na jubilejní pátý ročník, který bude, doufejme, ve znamení lepších sněhových podmínek

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com