Soutěže amatérských jezdců zpestří doprovodný program Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

Soutěže amatérských jezdců zpestří doprovodný program Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

Soutěže amatérských jezdců zpestří doprovodný program

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 30.6.16 | Aktuálně

Most 2016

Ve čtvrtek 7. července bude v areálu autodromu živo. V podvečer sem zamíří aktéři dalšího pokračování oblíbené soutěže amatérských jezdců na velkém závodním okruhu The Most Challenge, malý okruh na polygonu bude odpoledne pro změnu dějištěm novinky mosteckého automotoklubu nazvané „Hledá se nový okruhový šampion“. Jde o soutěž pro mladé muže a ženy ve věku 15 až 27 let, kteří si chtějí vyzkoušet pocity z ostré jízdy na uzavřené dráze a možná i nastartovat kariéru profesionálního jezdce. Účast v soutěži je díky záštitě Autoklubu České republiky finančně dostupná pro každého, na vítěze navíc čeká velmi zajímavá cena v podobě účasti v závodním víkendu obnoveného seriálu Octavia Cup v příštím roce. Organizátoři připravili při této příležitosti i bohatý doprovodný program.

Zábavou, adrenalinem i ochutnávkou říznějších nápojů prodchnutý doprovodný program potěší nejen soutěžící, velký závodní okruh autodromu mohou totiž v rámci akce Taxijízdy života po celý den využít k otestování svých řidičských schopností a možností se svým vozem či motocyklem při volných jízdách i zájemci z řad široké veřejnosti.

„Pro ty, kdo si chtějí užít jízdu na dráze v ostrém závodním tempu, ale svěří se raději na sedadle spolujezdce do rukou zkušeného pilota, nabízíme taxijízdy s profesionálním závodním jezdcem Petrem Fulínem. Bude k dispozici i v rámci osobního koučinku s vlastním vozem klienta. K dispozici budou i naše rychlá auta, a to Škoda Octavia Cup I. TDI, zcela nový upravený speciál Škoda Octavia Cup III., který se účastní obnoveného seriálu Octavia Cup, a Subaru Impreza WRX STI. Všechny tři ostré vozy si lze i pronajmout, což považuji za skvělou příležitost,“ upřesnila eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Veronika Raková.

Vozy pro taxijízdy návštěvníci najdou vystavené za boxovým stáním č. 1 až 4, kde jim k relaxaci, oddechu i občerstvení poslouží na restauraci přestavěný autokar BARBUS. Kromě ochutnávky ostřejších nápojů, náladové hudby a osvěžujícího mládí našich půvabných hostesek bude BARBUS také prodejním místem taxijízd, osobního koučinku či pronájmu vozů,“ doplnila Raková.

Galerie

Štítky

 


Vůz Škoda Octavaia Cupu

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Motor Pední svtlo Pední spojler Kapota Kamery Pední sklo a strae Baterie Elektrozvod Pední kolo Pedály Podvozek Kliky dveí Pásy Sedadlo Ochranný rám Zadní kídlo Zadní svtlo Nádr volant Tachometr Ty ízení Zrcátko Výfuk a výfukové potrubí Zadní náprava a pérování Zadní kolo a zadní brzda Brzdy Pední náprava a pérování

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com