Společnost Hankook je členem Global Data Service Organisation for Tyres and Automotive Components (GDSO) Hankook, pneu, pneumatiky, GDSO | Constructors F1

etina English Rusky

Společnost Hankook je členem Global Data Service Organisation for Tyres and Automotive Components (GDSO) Hankook, pneu, pneumatiky, GDSO | Constructors F1 Constructors F1

Společnost Hankook je členem Global Data Service Organisation for Tyres and Automotive Components (GDSO)

Hankook Press | 22.10.24 | Aktuálně

Hankook 2024

Od července 2024 je výrobce prémiových pneumatik Hankook plnohodnotným členem „Global Data Service Organisation for Tyres and Automotive Components“ (GDSO).

Toto mezinárodní neziskové sdružení podporuje digitální standardizaci a jednodušší výměnu dat v pneumatikářském a automobilovém průmyslu a nabízí výrobcům pneumatik a dalším organizacím v hodnotovém řetězci pneumatik přístup k datovým systémům specifickým pro dané odvětví. Digitální výměna dat o pneumatikách a jejich efektivní využití probíhá prostřednictvím datového prostoru GDSO pomocí vlastního konektoru. Členství společnosti Hankook podtrhuje její trvalý závazek rozvíjet pneumatikářský průmysl pomocí technických inovací.

„Naším plnohodnotným členstvím v GDSO chceme přispět k cíli této organizace, kterým je stanovení nových standardů pro efektivní zpracování dat o pneumatikách v digitálním věku. To zahrnuje i poskytování spolehlivých a přesných dat o pneumatikách,“ říká Klaus Krause, viceprezident a ředitel Evropského výzkumného a vývojového centra společnosti Hankook.

Sdružení rovněž vítá členství výrobce prémiových pneumatik: „Se společností Hankook získala organizace GDSO dalšího silného partnera, který se zasazuje o digitalizaci a udržitelnost v odvětví. Společně pracujeme na zlepšení standardů v oblasti zpracování dat a vývoji řešení orientovaných na budoucnost,“ říká Riccardo Giovannotti, generální tajemník GDSO.

 

O organizaci GDSO

Organizace s názvem Global Data Service Organisation for Tyres and Automotive Components (GDSO) byla založena v lednu 2022 a je mezinárodním neziskovým sdružením s následujícími cíli:

  • Standardizace dat o pneumatikách a definice řešení pro přístup k těmto datům a jejich výměnu
  • Vývoj řešení pro online přístup k datům o pneumatikách
  • Vytvoření celosvětové webové služby pro usnadnění přístupu zúčastněných stran k datům
  • Podpora využívání služeb GDSO u výrobců pneumatik a externích zúčastněných stran

Zastupování členů vůči externím institucím/organizacím.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com