Subaru BRZ dnes dopoledne - test Subaru, BRZ, F1, Formule 1, test, Praha | Constructors F1

etina English Rusky

Subaru BRZ dnes dopoledne - test Subaru, BRZ, F1, Formule 1, test, Praha | Constructors F1 Constructors F1

Subaru BRZ dnes dopoledne - test

Miroslav Sanytrák | 27.3.14 | Testy automobilů

Testujeme automobily.

Praha 26.3.2014 ,  11.30 - Já , Subaru BRZ a Emil Frey ČR,s.r.o.

Ano, vše bylo domluveno předem s vedoucí prodeje paní ing.Alenou Švastalovou (profík  v oboru a vždy profesionální a milé jednání , děkuji)

Auto bylo kompletně připraveno na test, já podepsal spoluúčast( naštěstí jsem i pojištěn ) , převzal doklady a ...Sedl jsem  do vozu, se vším se seznámen , zařadil jedničku a na poprvé ( jelikož jak říká přítel
František Křivský -SAKU, mám prý těžkou nohu) mi auto chcíplo. Startoval jsem tlačítkem tedy znovu a pomalu se rozjel do ulic.  Subaru na mojí těžkou nohu reagovalo jako střela deroucí se kupředu a motor si krásně bublal svoji melodii. Řazení bylo pohodlné a rychlé, přeřazování i s meziplynem šlo dobře a Subaru jelo jako drak. Zadokolka byla znát a dobře hnala Subaru vpřed.Subaru sedí v zatáčkách jako přilepené a fakt jsem si to užil.

Netestuji však vozy na rychlost , spíše si všímám užitku vozu.Subaru není pouze pro sportovní jízdu a vyžití, ale jde o vůz, který si dovedu představit i jako vůz pracovní , tedy pro běžné využití jakéhokoliv cestování.


kufr

 

Vnitřní prostor- moje výška 185, váha 112 kg - vešel jsem se dobře a v nastavitelné sedačce jsem měl dostatek prostoru. Šířka sedadla zvládla tak na 90% moje ramena, ale tohle (těch 10%) bych si musel asi buď "vysedět" nebo požádat spíše výrobce o širší posez pro širší ramena.Jinak jsem se cítil uvnitř Subaru velice pohodlně a dobře.

MS 

Na fotografii vidíte , kolik místa jsem měl ještě nad hlavou, zároveň však i přečuhující ramena na šířce sedačky. Vnitřní provedení palubní desky je střídmé  a velice přehledné. Interiér byl v černé kuží obšitý červenou nití, vše ladilo. Detaily vnitřního provedení jsou celkem designově čisté. Kufr je na sporťák dost velký. Líbí se mi řešení couvacích světel a světla bezpečnostního, brzdového.

ZAdek

Při zaparkování jsem zažil zajímavou věc .Najednou jsem si uvědomil, že nevím, jak auto "vypnout". Startovací tlačítko však také slouží jako tlačitko vypnutí motoru,asi je to běžné, naposledy jsem testoval vozy před mnoha lety, Hondu Civic sice také startuji tlačítkem, ale vypínám klíčkem, proto mne to zarazilo. Byl jsem jak malý kluk, který objevil novou hračku, párkrát jsem si TO zapnutí -nastartování a vypnutí-musel vyzkoušet.

Co je pěkné v detailu je při otevření dveří se okno posune dolu asi o 2 cm, čehož si běžný uživatel ani nevšimne ( již jsem se s tím setkal u jiných vozů), zde automatika stažení okénka funguje velice elegantně. Při zavření dveří se automaticky okénko zavře.

 Se Subaru BRZ,autem roku 2014 ve sportovní kategorii, jsem byl velice spokojen a doporučuji jej všem.

 

 Technická data:

 

 

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com