The Most CLASSIC 2023: Závody a oslava krásy klasických automobilů na okruhu v Mostě Autdrom, Most, festival, 2023 | Constructors F1

etina English Rusky

The Most CLASSIC 2023: Závody a oslava krásy klasických automobilů na okruhu v Mostě Autdrom, Most, festival, 2023 | Constructors F1 Constructors F1

The Most CLASSIC 2023: Závody a oslava krásy klasických automobilů na okruhu v Mostě

Radek Laube/Autodrom Most | 15.9.23 | Aktuálně

Most Clasik 2023

Vystavit auto, poznat nové lidi, svézt se na polygonu nebo okruhu a sledovat závody ikonických vozů 60. až 80.let. To a mnoho dalšího čeká na účastníky The Most CLASSIC už první říjnový víkend na Autodromu Most.

Automobilový festival The Most CLASSIC, který se bude konat 6-7/10 v sobě spojuje setkání, výstavu a závody klasických automobilů a mostecký autodrom na něj vřele zve nejen majitele historických aut všech kategorií a stylů, ale i jejich fanoušky. Letošní ročník nese podtitul Motorsport, design & umění a tak je jasné, že se bude na co dívat.

Stejně jako loni, kdy proběhl nultý ročník je i letos The Most CLASSIC spojený se závodním víkendem rakouské mezinárodní série Histo Cup, během níž se na velkém okruhu představí někdejší ikony motorsportu od Ford Capri Turbo až po Austin Mini Cooper S a mnoho dalších.

Program The Most CLASSIC je letos nově rozdělen na dva dny. Pátek, který organizátoři nazývají DRIVING & VIP DAY je zasvěcený zejména ježdění a zaměřuje se primárně na majitele automobilů, kteří si chtějí užít maximum řízení na velkém okruhu, ale i společenské setkání včetně večerní party, na které bude mimo jiné představena trasa vytrvalostní jízdy Oldtimer Express pro rok 2024.

Sobota je pak hlavní „Festival day“, který je určen pro širokou veřejnost ať už z řad majitelů automobilů, tak fanoušků.

Pro zájemce o účast s vlastním vozem jsou připraveny balíčky zahrnující varianty od jednoduchého vystavení vozu na sobotním festivalu, až po variantu Drive & Sleep zahrnující vše od pátečních jízd na dráze, sobotních soutěžních jízd pravidelnosti na polygonu až po večerní společenský program včetně ubytování a další.

Fanoušci mají po celý víkend vstup zdarma a to včetně závodního paddocku. Vedle sledování závodů a vystavených historických vozů si budou moct na uzavřené části polygonu osobně vyzkoušet vybrané modely automotive partnerů akce a užít si další dobrovodný program.

 

The Most CLASSIC - Automobilový festival, Závody/Výstava/Setkání

termín: 6-7/10/2023

místo: Autodrom Most

pátek 6/10: PREVIEW, DRIVING & VIP DAY

sobota 7/10: FESTIVAL DAY

registrace a další info:

https://www.oldtimer-car.cz/the-most-classic/

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com