etina English Rusky

Tisková zpráva-Automotodrom Brno Brno,okruhy, závody, Farinova zatáčka, primátor města Brna | Constructors F1 Constructors F1

Tisková zpráva-Automotodrom Brno

Miroslav Sanytrák | 24.1.10 | Aktuality

Automotodrom Brno a Infront Motor Sports zajistí konání závodu World Superbike v Brně až do roku 2012

Brno - Automotodrom Brno a Infront Motor Sports oznamují, že uzavřeli dohodu, která zaručuje účast České republiky v kalendáři FIM Superbike World Championship na další tři roky.

V návaznosti na jednání, která proběhla v zimních měsících, může být tedy potvrzeno, že závod zůstane v Brně až do roku 2012 včetně díky tomu, že Automotodrom Brno převzal roli smluvního partnera Infrontu pro ČR.

Karel Abraham, předseda dozorčí rady Automotodromu Brno, prohlásil: "Považovali jsme za nutné zajistit pro české fanoušky pokračování akce Mistrovství světa Superbike v Brně na další tři roky, neboť vzhledem k jednání předešlého smluvního partnera hrozilo, že Česká republika tento podnik ztratí. Za účasti sedmi různých výrobců a mnoha špičkových jezdců je Superbike World Championship úspěšná motoristická událost a jsme hrdí na to, že můžeme potvrdit, že Automotodrom bude výhradním partnerem tohoto závodu až do roku 2012. "

Paolo Flammini, generální ředitel společnosti Infront Motor Sports, dodal: "Jsme potěšeni, že můžeme potvrdit, že závod v České republice zůstane v Brně i na příští tři roky. Brno je jedním z nejvýznamnějších závodních okruhů na světě a díky tradici, organizaci a atraktivní podívané se stal v průběhu let skutečně nepostradatelnou základnou všech fanoušků motocyklů a Superbiků. A proto se samozřejmě těšíme na zopakování tohoto úspěchu v nadcházejících letech." Letošní závod České republiky HANNspree FIM Superbike World Championship se bude konat dne 11.července.

Štítky

Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo