Trasy Středoevropské rally jsou dané, v prodeji i jednodenní vstupenky Central European Rally , F1, Formule 1 , vstupenky | Constructors F1

etina English Rusky

Trasy Středoevropské rally jsou dané, v prodeji i jednodenní vstupenky Central European Rally , F1, Formule 1 , vstupenky | Constructors F1 Constructors F1

Trasy Středoevropské rally jsou dané, v prodeji i jednodenní vstupenky

Tibor Alföldi Head of communications WRC CZE | 13.7.23 | Aktuálně

Central European Rally - 2023 - vstupenky

Tratě Středoevropské rallye jsou pevně dané, fanoušci si tak už nyní mohou zakoupit i jednodenní vstupenky na předposlední podnik seriálu mistrovství světa WRC, který se pojede od 26. do 29. října 2023 v příhraničním trojúhelníku České republiky, Rakouska a Německa.

Pořadatelé pokročili v plánování tras do detailů, ale kvůli probíhajícím schvalovacím procedurám a dalším konkrétním přípravám zatím nelze oficiálně oznámit úplně přesný harmonogram. Jednodenní vstupenky stojí od 35 (neděle) do 45 eur (pátek a sobota) a jsou k dispozici na oficiální stránce www.centraleuropeanrally.eu.

Ještě před zahájením soutěže bude možné vidět posádky v akci – na programu bude prohlídka tratí od pondělí 23. října do středy 25. října, kdy se odpoledne seřadí závodní speciály k shakedownu v blízkosti Tittlingu. Na tříkilometrové trati severně od Pasova proběhne závěrečná kontrola, poté se týmy vydají do servisního parku v Dreiländerhalle v jižní pasovské čtvrti Kohlbruck. Vstup na shakedown i do servisního parku bude zdarma. Vozidla však ve středu v Pasově nezůstanou přes noc, protože je ještě týž den čeká 230 kilometrů dlouhá cesta do Prahy.

Start v Praze a superspeciální rychlostní zkouška
Pražský hrad a blízké Hradčanské náměstí bude působivou kulisou pro první dějství rally - ceremoniální start s prezentací jezdců. Hned poté bude následovat první superspeciální rychlostní zkouška, jejíž konečné detailní umístění se stale ještě dolaďuje. Vstupenky na tuto velkolepou show budou proto k mání až po jejím přesném konečném usazení. Na všechny ostatní dny rally jsou vstupenky k dispozici již nyní. Lístky bude možné koupit také na místě.

Nejdelší páteční etapa v České republice
I v druhé etapě rally Česká republika ukáže to nejlepší ze svých krás – sedm rychlostních zkoušek s celkovými více než 130 kilometry se pojede na Vimpersku a Klatovsku. Na dopolední a odpolední smyčce se pojedou tři rychlostní zkoušky, každá dvakrát v jiném pořadí. Vrcholem dne bude superspeciální rychlostní zkouška na vyhlášeném okruhu v Klatovech, kde budou mít diváci na vozy během dvou okruhů skvělý výhled. Stejně jako u všech rychlostních zkoušek, také zde již pořadatelé plánují fanouškovské zóny, které budou kombinovat sledování nejlepší akce s dobrou infrastrukturou a hlavně velmi blízkými možnostmi parkování. V Klatovech bude také zóna pro výměnu pneumatik, kam týmy zamíří po devíti plnohodnotných kilometrech.

 

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com