Úspěšná výstava Autoshow Praha 2018 otevřela motoristickou sezónu Autoshow Praha 2014, auto, F1, formule 1 | Constructors F1

etina English Rusky

Úspěšná výstava Autoshow Praha 2018 otevřela motoristickou sezónu Autoshow Praha 2014, auto, F1, formule 1 | Constructors F1 Constructors F1

Úspěšná výstava Autoshow Praha 2018 otevřela motoristickou sezónu

Daniela Vocetková/ INCHEBA EXPO PRAHA spol. s r.o. | 24.4.18 | Aktuality

Autoshow 2018

Téměř 50 značek, na 250 automobilových exponátů a přes 25 tisíc návštěvníků. To je stručná rekapitulace proběhlého již 21. ročníku výstavy Autoshow Praha 2018.

 

Tak jako obvykle se na Výstavišti v pražských Holešovicích konal celostátní autosalón Autoshow Praha 2018. Popáté v jednotném konceptu a poprvé na jaře. Konkrétně po čtyři dny od čtvrtka 12. do neděle 15. dubna 2018. Na 26  257 návštěvníků mělo možnost na jednom místě spatřit, posadit se a případně si i vyzkoušet to, co nabízí český automobilový trh.

 

Od miniaut přes sériové vozy, až po unikátní supersporty, či automobily malovýrobců. Vystavovali je jak samotní výrobci a dovozci, tak velcí dealeři. Na Výstavišti v Holešovicích v Průmyslovém paláci, ale i na venkovní ploše před ním. O jízdy s dvěma desítkami vozů včetně novinek byl opět mimořádný zájem.

 

Vybrat nejzajímavější z mnoha desítek expozic nebylo jednoduché. Ve Střední hale si pozornost zasloužil zejména stánek společnosti Porsche Inter Auto, která vystavovala hned čtyři značky.

A to Audi, Bentley, Lamborghini a Porsche. V Pravém křídle překvapila domácí automobilka Škoda. Z mnoha exponátů zaujaly koncept malého SUV Vision X, faceliftovaná Fabia, vrcholný Kodiaq L&K, či předválečný Superb. Zajímavá byla i expozice japonské značky Subaru, a to hned s pěti modely. Sportovní kupé BRZ, vrcholný sedan WRX STI a kombi Levorg doplňovaly opět kombi Outback a nový crossover XV. Malovýrobce Kaipan se chlubil celosvětovou premiérou renovovaným roadsterem 57A.

 

V Levém křídle velkou pozornost přitahovala značka Renault, a to národní předpremiérou ostrého hatchbacku Mégane R.S., či malými elektromobily Z.E.  ZOE a Z.E. TWIZY. Hyundai ucelenou nabídku doplnil novinkou i30 Fastback a sportovním modelem i30 N. Vlastní kamión poskytující veškeré zázemí přivezl dovozce značky ISUZU. Ten představil hned čtyři modely pick-upu D-Max. Jednak tahač kamiónu a třístranný sklápěč, jednak vrcholný luxusní D-Max Premium. Unikátním exponátem určeným pro nimrody byla verze Hunter vybavená klecí pro psa, trezorem na pušky, vanou pro ulovenou zvěř, navijákem a spoustou nářadí.

 

Venkovní plocha před Průmyslovým palácem byla věnována především užitkovým vozům. Pozornost si zasloužily zejména pick-upy, které jsou stále oblíbenější a které již dnes nabízí celkem devět značek.            

 

Nedílnou součástí autosalónu Autoshow Praha 2018 byl opět doprovodný program. Mezi nejatraktivnější patří testovací jízdy s téměř dvěma desítkami osobních vozů vystavujících značek po několikakilometrovém okruhu vně Výstaviště. Součástí doprovodného programu byl i blok věnovaný bezpečnosti jízdy. Nezapomnělo se ani na ženy, jimž byla zasvěcena expozice internetového magazínu Žena v autě. Návštěvníci měli též příležitost shlédnout vozy integrovaného záchranného systému. K vidění byla také unikátní sbírka modelů Ferrari Youngtimers od roku 1984 po současnost.

 

 

www.autoshowpraha.cz

www.facebook.com/Autoshow.Praha

 

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com