V soutěži s vánoční nabídkou autodrom rozdává hodnotné ceny F1, Autodorm Most, Most, 2020, plakát | Constructors F1

etina English Rusky

V soutěži s vánoční nabídkou autodrom rozdává hodnotné ceny F1, Autodorm Most, Most, 2020, plakát | Constructors F1 Constructors F1

V soutěži s vánoční nabídkou autodrom rozdává hodnotné ceny

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 9.12.20 | Aktuality

Autodrom Most 2020

Hasicí přístroj do auta, zimní bob, plakát se závodním speciálem, vstupenky na závodní víkend, knihy z prostředí motoristického sportu, měřič tlaku pneumatik či reflexní pásky rozdává mostecký autodrom ve spolupráci s partnery OMV a Wolkswagen Financial Services v soutěži na svých facebookových stránkách.

1

Soutěž je bonusem k vánoční nabídce. „Zákazníci, kteří využili naší vánoční nabídky, se v hojném počtu ptají, proč nezveřejňujeme jména výherců soutěže. Rozhodli jsme se tak proto, abychom nezkazili případným obdarovaným překvapení pod stromečkem. Ale soutěž běží a ceny výhercům posíláme každý den,“ vysvětlila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

2

Zvýhodněná vánoční nabídka zahrnuje poukaz na kurzy bezpečné jízdy pro odpovědné řidiče, jejichž prioritou je chránit životy a zdraví své a svých nejbližších, pronájem závodního speciálu pro milovníky adrenalinu v krvi z ostřejší jízdy po závodním okruhu, poukaz na jízdu vlastním motocyklem po dráze, sběratelské tričko kolekce Racing Legends nebo limitovanou vánoční edici Mystery Box. „Vyjmenované služby, produkty a předměty nabízíme s adventní slevou. Princip spočívá v rychlosti nákupu. Čím dříve, tím levněji,“ upřesnila ředitelka.

3

Limitovanou edici Mystery Box tvoří sběratelské, fanouškovské a další předměty, každý z nich je přitom unikátem. Zatímco poukazy na kurzy a zážitkové programy je možné zakoupit za běžnou cenu po celý rok, Mystery Box je jako jediný z nabízených dárků dostupný výhradně v kampani Vánoční prodej 2020. „Objednávky proto přijímáme jen do pátku 18. prosince. I v tomto případě máme pro zákazníky, kteří zakoupí Mystery Box, přidanou hodnotu. Každý pátý získá navíc volnou jízdu ve vlastním voze po velkém okruhu autodromu. Každý desátý pak obdrží nad rámec zakoupeného setu jízdu po dráze v závodním speciálu OCR,“ doplnila Jana Svobodová.

Ve třetím adventním týdnu zájemci pořídí dárky z vánoční nabídky autodromu se slevou 10 procent.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com