Václav Janík se vydává do Evropy. V italské Monze doplní Galáše Janík ,Motorsport, Itálie, Monza, | Constructors F1

etina English Rusky

Václav Janík se vydává do Evropy. V italské Monze doplní Galáše Janík ,Motorsport, Itálie, Monza, | Constructors F1 Constructors F1

Václav Janík se vydává do Evropy. V italské Monze doplní Galáše

Milan Marušák/ Janík Motorsport | 19.9.22 | Aktuálně

Janík Motorsport 2022 - Itálie - Monza

Tým Hyundai Janík Motorsport se o následujícím víkendu zúčastní předposledního podniku TCR Europe se změnami na jezdeckých sedadlech. Namísto slovenského jezdce Maťa Homoly, který kvůli zranění nenastoupí do závodu, usedne za volant Elantry N TCR majitel týmu – Václav Janík, kterého doplní juniorský jezdec Jáchym Galáš se stejnou závodní technikou.

 1

Po vydařeném závodním víkendu v Mostě se Václav Janík rozhodl čelit nové výzvě v podobě startu v elitní sérii TCR Europe. Letošní, jeho premiérová sezóna v sérii TCR Eastern Europe byla více než vydařená, kdy v silně nabité jezdecké konkurenci dosáhl na absolutní čtvrté místo v rámci bodování jezdců a na druhé místo v rámci bodování Trophy kategorie.

Italský okruh známý jako „Autodromo Nazionale Monza“ je označován jako chrám rychlosti a byl slavnostně otevřen v roce 1922. Svou popularitu si získal především díky Formuli 1. Závodní víkend se koná 23. – 25. září.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com