Ve Fun aréně je po zimním období zase živo Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1

etina English Rusky

Ve Fun aréně je po zimním období zase živo Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1 Constructors F1

Ve Fun aréně je po zimním období zase živo

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 4.4.19 | Bezpečnost i v F1

Autodrom Most 2019

Po zimním období ožily v areálu mosteckého autodromu nejen velký a malý závodní okruh, plochy polygonu pro výcvik bezpečné jízdy či offroadová dráha.

1 

S příchodem jara opanovali návštěvníci znovu i Fun arénu.

Rodiče projevují největší zájem tradičně o dětské dopravní hřiště, kde se jejich ratolesti mohou vyřádit na kolech, koloběžkách i odrážedlech. Součástí hřiště jsou také certifikované atrakce jako skluzavka, prolézačka nebo travnatá plocha pro minifotbal i s brankami. Zabavit se však mohou také dorostenci i sami dospělí. Od začátku dubna funguje v celotýdenním provozu motokárová dráha a terénní trať pro čtyřkolky.  Fun aréna je přístupná veřejnosti od pondělí do neděle, a to zdarma.

2

Kola, koloběžky, odrážedla a také přilby pracovníci autodromu chlapcům a dívkám bezplatně zapůjčí.  Více informací o dětském dopravním hřišti včetně provozní doby jsou k dispozici zde. „Stále častěji k nám nacházejí cestu také žáci mateřských a prvního stupně základních škol s pedagogickým doprovodem. Nabízíme jim teoretickou a praktickou výuku základů bezpečnosti silničního provozu zaměřenou na chodce a cyklisty, a to zábavnou formou s výkladem odborného instruktora,“ uvedla ředitelka polygonu společnosti AUTODROM MOST Veronika Raková.

3

Zájemci o svezení v motokáře si mohou vybrat ze sedmi strojů SODI 200 RX7 nebo ze šesti silnějších SODI RT8 s objemem motoru 270 ccm. „Čtyři výkonnější motokáry jsou zcela nové, přibydou k nim postupně další. Původní dráhu provozovatel prodloužil na 600 metrů, rozšířil ji na pět až osm metrů a zrychlil průjezd zatáčkami. Pohodlně se tak nyní vejdou dvě motokáry vedle sebe. V plánu má také vybudovat přemostění, čímž bude trať ještě atraktivnější,“ představila novinky motokárového areálu Raková. Více informací o pronájmu motokár a čtyřkolek zájemci najdou zde a zde.

Atrakce zážitkové Fun arény jsou také součástí doprovodného programu při všech stěžejních závodních víkendech autodromu. „Chceme tak zabavit celé rodiny. Tatínek může nerušeně sledovat závodní série automobilových či motocyklových speciálů, zatímco maminka s dětmi se přesune do Fun arény, kde jsou na dopravním hřišti pro nejmladší návštěvníky připraveny vedle sportovních disciplín také zajímavé soutěže o ceny a další aktivity. Vše pod dohledem vyškolených hostesek. Maminka se tak může nerušeně svézt právě na motokáře nebo čtyřkolce,“ doplnila Veronika Raková.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com