Výkonný ředitel autodromu Ivo Diviš se do firmy vrací po patnácti letech Autodrom , Most, Ivo Diviš, ředitel, výkonný,f1, formule 1, okruh, | Constructors F1

etina English Rusky

Výkonný ředitel autodromu Ivo Diviš se do firmy vrací po patnácti letech Autodrom , Most, Ivo Diviš, ředitel, výkonný,f1, formule 1, okruh, | Constructors F1 Constructors F1

Výkonný ředitel autodromu Ivo Diviš se do firmy vrací po patnácti letech

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 12.4.18 | Aktuality

Autodrom Most 2018

Výkonný ředitel autodromu Ivo Diviš se do firmy vrací po patnácti letech

Novým výkonným ředitelem společnosti AUTODROM MOST se stal jednačtyřicetiletý Ivo Diviš. Jeho úkolem je zajistit další rozvoj, obnovu a modernizaci areálu autodromu s důrazem na kvalitní péči o zákazníky a partnery. „Prioritou je příprava stavebně technických řešení investičních záměrů a také komunikace s veřejností včetně tematiky eliminace hlukové zátěže. Ve firmě už jsem působil v letech 1999 až 2003, a to jako zástupce sportovního ředitele a posléze projektový manažer v té době nově budovaných výcvikových ploch polygonu. Polygon je takové moje dítě, ke kterému jsem se v jeho pubertě vrátil, abych mu pomohl dorůst do dospělosti,“ uvedl.

Ivo Diviš přebírá veškeré kompetence bývalého generálního ředitele Jiřího Voloveckého.

Na funkci rezignoval ze zdravotních důvodů, nadále však zůstává poradcem předsedy představenstva společnosti AUTODROM MOST Josefa Zajíčka.

Z investičních akcí výkonný ředitel připomněl zejména vybudování centrální vstupní brány do areálu autodromu z důvodu lepší orientace diváků a klientů a zamezení kritických situací v dopravě při hojně navštěvovaných akcích a závodech. „Čeká nás také zásadní rekonstrukce startovní věže, vybudování nové restaurace, medical centra, VIP zázemí. Akutně musíme vyřešit nevyhovující odpadové hospodářství,“ vyjmenoval Ivo Diviš.

Zaměří se také na popularizaci areálu autodromu v očích nejširší veřejnosti. „Jsme co do rozlohy největším vzdělávacím a zábavním centrem. Vedle nabídky tuzemských a mezinárodních závodů automobilů a motocyklů organizujeme úspěšně kurzy bezpečné jízdy pro běžné řidiče, ale také pro řidiče sanitek, hasicích a policejních vozů, kteří vyjíždějí každý den k záchraně lidských životů. Disponujeme stále nejmodernějšími technologiemi pro výcvik zvládaní kritických situací a jejich předcházení v běžném provozu. A to na uzavřených plochách s vyloučením veškerých rizik,“ zdůraznil výkonný ředitel.

Autodrom podle Diviše přesahuje svou náplní činnosti lokální i regionální význam.

„Naše akce navštěvuje vedle motoristických fanoušků ze všech koutů Čech a Moravy stále více diváků z evropských zemí i zemí dalších světových kontinentů. Výrazně stoupá i počet zahraničních zákazníků a partnerů, tvoří už 70 procent naší klientely,“ dodal.

Ing. Ivo Diviš absolvoval tuzemské i zahraniční inženýrské a doktorandské studium a studium MBA se zaměřením na asijské obchodní trhy. Zabýval se poradenskou činností a rozvojem firem, krizovým managementem a budováním česko-čínského joint venture.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com