Z Mexika přímo do Lysé nad Labem Rychlá kola , f1, formule1, gran prix, sport F1 | Constructors F1

etina English Rusky

Z Mexika přímo do Lysé nad Labem Rychlá kola , f1, formule1, gran prix, sport F1 | Constructors F1 Constructors F1

Z Mexika přímo do Lysé nad Labem

Marek Chvála/Sport -Press,spol. s r.o. | 6.11.15 | Aktuality

Lysá nad Labem

 

Z Mexika přímo do Lysé nad Labem

Na výstavě Rychlá kola, která se uskuteční na Výstavišti v Lysé nad Labem od 13. do 15. listopadu, se představí skutečný unikát. Vozů Subaru GSR Coupé je po světě pomálu a v úpravě pro automobilové soutěže s největší pravděpodobností jen jediný.

S tímto skvostem, vyrobeným v roce 1972, se už dvakrát vydala přes oceán posádka Vojtěch Štajf – Vladimír Zelinka. V Mexiku se s ním zúčastnila veteránské rallye La Carrera Panamericana, pořádané jako revival slavného automobilového závodu. A rozhodně nebyla jen do počtu. V letošním nedávno skončeném ročníku obsadila v kategorii Historica A Plus čtvrté místo a loni ji dokonce vyhrála.

Přitom tentýž vůz byl před pár lety pouhým vrakem, který Vojta Štajf objevil ve značně zuboženém stavu na jedné zahradě. Po roční dřině mechaniků se ho však podařilo vypiplat do podoby, v jaké se stane ozdobou letošních Rychlých kol.

Vojta Štajf zavítá na Rychlá kola v neděli 15. listopadu, aby se spolu s dalším účastníkem La Carrery Panamericany , pilotem BMW 2800 CS Petrem Kačírkem, zúčastnil autogramiády.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com