Zimní a celoroční pneumatiky Hankook zvítězily v nezávislých testech Hankook - Auto Bild , testy 2021, pneu, pneumatiky, | Constructors F1

etina English Rusky

Zimní a celoroční pneumatiky Hankook zvítězily v nezávislých testech Hankook - Auto Bild , testy 2021, pneu, pneumatiky, | Constructors F1 Constructors F1

Zimní a celoroční pneumatiky Hankook zvítězily v nezávislých testech

Felix Kinzer/ Hankook | 2.11.21 | Aktuálně

Honkook - testy 2021

Výrobce pneumatik Hankook znovu prokázal své kvality a výkonnost svých produktů v mnoha nezávislých testech zimních i celoročních pneumatik. Například zimní vysoko výkonná (UHP) pneumatika Winter i*cept evo 3 porazila všech dvanáct konkurenčních pneumatik a stala se celkovým vítězem. Test provedl Auto Bild Sportscars, jeden z předních evropských automobilových časopisů zaměřený na vysoce výkonné vozy. Celoroční pneumatika Hankook Kinergy 4S2 X se také stala přesvědčivým vítězem v testu časopisu Auto Bild Allrad, který je předním automobilovým časopisem specializujícím se na vozy s pohonem 4x4

 

Neu-Isenburg, Německo, 02. listopadu 2021
Pneumatiky Hankook jsou pro spotřebitele skvělou volbou po celý rok. To potvrzují každoroční výsledky nezávislých testů pneumatik, které provádějí renomované časopisy. V letošním testu zimních pneumatik časopisu Auto Bild Sportscars, který je speciálem největšího evropského automobilového magazínu Auto Bild, zaměřený na sportovní vozy, výrobce prémiových pneumatik vyhrál test se svými zimními UHP pneumatikami Winter i*cept evo 3. V časopisu Auto Bild Allrad, speciálu Auto Bild pro vozy s pohonem 4x4 zvítězily pneumatiky Hankook Kinergy 4S2 X.

„Naše vítězství v těchto testech i jiné vynikající výsledky nezávislých testů ukazují, že jsme jako prémiový výrobce schopni poskytovat spotřebitelům mnoha segmentů vysoce výkonné produkty, na které se lze vždy spolehnout, a to i v obtížných povětrnostních podmínkách,“ říká Sanghoon Lee, prezident Hankook Tire Europe.

Jako celoroční pneumatika pro vozy SUV je pneumatika Kinergy 4S2 X opravdu všestranná. Kombinuje specifické vlastnosti letních a zimních pneumatik bez snížení výkonu vlivem měnící se venkovní teploty. Zároveň je velmi spolehlivá na mokrých, suchých a zasněžených vozovkách. Redaktoři německého automobilového časopisu Auto Bild Allrad prohlásili Hankook Kinergy 4S2 X za letošního vítěze testu celoročních pneumatik. „Je to opravdu možné! Jediná pneumatika, která vás ochrání ve všech povětrnostních podmínkách, skutečně existuje. Redakční tým dospěl k závěru, že vítěz testu z továrny Hankook je „příkladným kompromisním řešením“ (10/2021).

Vysoce výkonný dezén pneumatik Hankook Winter i*cept evo 3 je navržen speciálně pro vozy od vyšší střední třídy po sportovní vozy a luxusní sedany a je upraven pro zimní provoz na silnicích ve střední a západní Evropě. Směrový vzorek mimo jiné zajišťuje vynikající a bezpečnou přilnavost na sněhu, ale také účinně pomáhá snižovat riziko akvaplaningu. To potvrzuje i Auto Bild Sportscars: „Excelentní výkon na zasněžené a mokré vozovce, dobrá míra bezpečnosti proti akvaplaningu, dynamické ovládání a krátká brzdná dráha na zasněžené a mokré vozovce“ (11/2021). To vše letos pneumatikám Hankook zajistilo vítězství testu zimních pneumatik tohoto časopisu.

"Krátká brzdná dráha na suché vozovce, velmi dobrý výkon ve všech testech na mokrém povrchu včetně testu ochrany proti akvaplaningu, nejlepší subjektivní ovladatelnost při jízdě na okruhu na mokré vozovce a velmi dobrá přilnavost ve všech testech na sněhu.“ Časopis „Tyre reviews“ (27. 9. 2021) to vše potvrzuje a také staví dezén pneumatik Hankook na stupně vítězů svého testu.

Verze pro SUV, Winter i*cept evo 3 X byla přesvědčivá i pro Auto Bild Allrad: Redakce časopisu uvedla: „vysoký výkonnostní potenciál za všech povětrnostních podmínek, krátká brzdná dráha na sněhu a mokru“ i „stabilní ovladatelnost na mokru i suchu“ a „dobrý výkon za férovou cenu.“ (11/2021). Hankook Winter i*cept RS 2, pneumatika pro malé vozy a nižší střední třídu, která získala od svého uvedení na trh již mnoho ocenění, oslnila testery svým dobrým výkonem za suchých i mokrých podmínek. Speciálně vyzdvihli „velmi dobrou ochranu proti akvaplaningu“ a „krátkou brzdnou dráhu na mokré vozovce“. (40/2021).

 

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com