Šéf autodromu vede sekci cestovního ruchu při OHK Most Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

Šéf autodromu vede sekci cestovního ruchu při OHK Most Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

Šéf autodromu vede sekci cestovního ruchu při OHK Most

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 4.3.17 | Aktuality

Most 2017

Šéf autodromu vede sekci cestovního ruchu při OHK Most

ing.Volovecký

Generálního ředitele společnosti AUTODROM MOST Jiřího Voloveckého zvolili členové Odborné sekce cestovního ruchu při Okresní hospodářské komoře (OHK) Most svým jednatelem. Jako prioritu v nové funkci si vytýčil spojit firmy a podnikatele v cestovním ruchu v efektivním úsilí přivést do regionu ještě více turistů. „A my jim máme na Mostecku mnoho co nabídnout. Jednak řadu nádherných míst a přírodních scenérií, také ale zajímavé, přitažlivé a vyhledávané zážitkové aktivity,“ uvedl Volovecký.

Autodrom je pak každoročně jedním z největších lákadel nejen pro tuzemské, ale právě i pro zahraniční návštěvníky. „A nemusejí to být nutně jen fanoušci motoristického sportu. Nabízíme také další velmi zajímavé akce, náš areál je otevřený skutečně každému. Kromě automobilových a motocyklových závodů proto pořádáme běžecké a cyklistické mítinky či koncerty. Letošní zima bohatá na sníh nám umožnila nabídnout velký závodní okruh lyžařům na běžkách. Dorazila i musherka se psím spřežením. Že to byl dobrý nápad, potvrdil zájem jednotlivců i celých rodin,“ doplnil Volovecký.

Prvním konkrétním počinem sekce by měla být spolupráce na elektronickém magazínu zábavy v Krušných horách, který vydává destinační agentura zaměřená právě na oblast Krušných hor.

 

Členové odborné sekce cestovního ruchu se podle Voloveckého zaměří na tvorbu obsahové náplně magazínu.

„Pokud se chceme spojit a dosáhnout toho, aby naše snaha o rozvoj cestovního ruchu na Mostecku měla úspěch a větší váhu, je nutné aktivity koordinovat. To není možné bez pravidelné komunikace členů sekce, při níž si navzájem sdělí nápady, náměty, návrhy a budou o nich diskutovat,“ upřesnil nový předseda. Navrhl proto pravidelná setkávání členů sekce, nejbližší by se mělo uskutečnit v dubnu.

MOST1

Při mostecké hospodářské komoře působí v současné době 16 odborných sekcí, z toho dvě sekce podnikatelů obce (města). Kromě cestovního ruchu je to například sekce strojírenství, stavební, dopravní, kultury, sportu, obchodu a služeb či vzdělávání.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com